HVA VIL DU HA FOTOGRAFERT?

-NATUR

-MENNESKER/MODELLER/DEG SELV

-ET PRODUKT

-DOKUMENTERE EN BEGIVENHET

-DOKUMENTERE KONSERTER/REVYER

-BANDBILDER/COVERBILDER

-FØDSELSDAGER/BRYLLUP

Det er mangt og meget i livet som det kan være verdt å ha gode bilder av.

Tenk over disse punktene og ring meg på tlf. 990 22 187, eller send en mail til laerikli@online.no - så kan vi snakkes nærmere om hva du vil ha fotografert.
MINE TANKER OM FOTOGRAFERING:

ET FOTOAPPARAT GIR MANGE MULIGHETER. MAN KAN "FRYSE" ET ØYEBLIKK I HISTORIEN OG BEVARE DET FOR ETTERTIDEN. FANTASTISK!

JEG LIKER Å FOTOGRAFERE I MEST MULIG NATURLIG LYS, DVS. UTEN BRUK AV STORE BLITS-OPPSETT.
NATURLIG LYS OG NATURLIGE OMGIVELSER I BY ELLER NATUR GJØR BILDENE MEST EKTE.

JEG LIKER AT "MAGIEN" SKJER I KAMERAET, OG AT ETTERARBEIDET KUN BRUKES TIL Å FREMHEVE KONTRAST/FARGER. BLIR DET FOR MYE "POLISH" I ETTERARBEIDET, SÅ MISTER MAN DET NATURLIGE, DET MAN FOTOGRAFERTE DER OG DA.

NATURLIG, STILFULLT OG MED SJEL.
DET ER HVA JEG LETER ETTER I ET BILDE.....
FOTOGRAFERING/STILLBILDER

Å lage gode stillbilder er ikke lett. Det er mange faktorer med i bildet som kan "make or break" sluttresultatet. Men generelt vil resultatet være av hengig av

MOTIV, LOCATION, LYS, KVALITET PÅ KAMERAUTSTYRET, ETTERARBEIDET.

Man trenger slett ikke et kamera til kr 40-50 000,- for å få et godt bilde, i blant kan man til og med få fantastiske bilder bare med en mobiltelefon, men selvfølgelig - ofte er det en sammenheng mellom pris på utstyret man har og sluttresultatet i form av kvaliten på et bilde. KREATIVITET derimot, kan IKKE kjøpes for penger.

Lars-Erik Lie fotograferer det meste og han trives spesielt med å fotografere naturen, da den er det største kunstverket vi har. Men han liker også å fotografere mennesker og leter da gjerne etter det som er spesielt for det enkelte mennesket.

Sted, bakgrunn og lysforhold har også mye å si, og Lie foretrekker i størst mulig grad å bruke naturlig lys der det er mulig. Å være kreativ med vinkler, dybdeskarphet og motiver er alltid interessant. Å lage gode bilder er som å lage god kunst i form av f.eks. et maleri - man forsøker å uttryke bildemotivet på en best mulig måte, enten det er mennesker, dyr, gjenstander eller natur eller en bygning.

Om du trenger stillbilder i forbindelse med et arrangement, en kortfilm/langfilm, konsert, revy, teater, presentasjon av en bedrift, reklameprodukt , bandbilder osv., så kan Lie hjelpe til med det.

Bildene får du så i etterkant i form av filer, eller - om ønskelig, også på lerret eller fotografipapir i valgfrie str. Kan også hjelpe til med prosjekter, som å skaffe bilder til kalendre, fotobøker, turiststeder, butikker osv.

Lie har i fra før av også et solid arkiv med bilder som er for salg på lerret eller fotopapir. Et eget bildegalleri med noen av disse bildene vil presenteres her på nettsidene etterhvert.